Ελληνική λογοτεχνία

'Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τα καλά βιβλία, πρέπει να διαβάζουμε μόνο εξαιρετικά βιβλία''. Τίμπορ Φίσερ (Under the frog)

Friday, April 06, 2007

 

Ευχές σε όλους...



Comments:
καλή υποδοχή της Περσεφόνης, καλέ μου Αναγνώστη!
Να περάσεις καλά
 
Καλή Ανάσταση

κι όπως αναστήθηκε ο Χριστός, έτσι να αναστηθεί κάθε

ελπίδα, όνειρο,ανάσα και θέληση που "σταυρώθηκε" άδικα...
 
Αγαπητέ reader's-diggest,
Με καθυστέρηση μηνών ανακάλυψα τα εγκωμιαστικά σας σχόλια για ένα παλαιότερο κριτικό μου σημείωμα με τον τίτλο "Λογοτεχνικές συσπειρώσεις και λιβανίσματα..." και ευχαριστώ για τα επαινετικά σας λόγια. Περισσότερα συναφή και παρεμφερή κείμενα υπάρχουν στην διεύθυνση: http://reguini.blogspot.com/
Με ιδιαίτερη χαρά θα συναινούσα σε όποια γόνιμη χρήση τους γινόταν από εσάς προσωπικά, καθώς επίσης και για όποια δημιουργική ανταλλαγή ιδεών επιτρέπει ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος μου.
Συνεχίστε την εξαιρετική σας συνεισφορά μέχρι να μετριαστεί η περισσολόγος ασημαντολαγνεία και ο λογιωτατίζων ρητορισμός που πνίγει το λογοτεχνικό μας παζάρι.
 
Χρόνια Πολλά απ' την καρδιά της Άνοιξης!
 
@agneta
Ανταπόδωσα με τις ευχές μου στο δικό σου μπλογκ. Στο χρώσταγα αλλά έλλειπα και όταν λείπω κάνω...αποσύνδεση δικτύου!
 
@αναστασία, ioeu
Ανταποδίδω και αντεύχομαι τα καλύτερα.
 
@spyros andreits
Σας αναζητούσαν πολλοί μετά από εκείνο το σχόλιο και είναι μεγάλη χαρά μου να σας βρίσκω στη....γειτονιά μας! Νομίζω ότι τα κείμενα σας (χωρίς την παραμικρή τάση για άχρηστα κομπλιμέντα) θα δώσουν άλλο χρώμα σε όλη τη μπλογκόσφαιρα και δεν θα χρειαστεί καν να τα χρησιμοποιήσω ή να τα μνημονεύσω. Το μοναδικό που θα κάνω ως ελάχιστη υποχρεώση είναι σύντομα να προσθέσω σύνδεσμο με το χώρο σας ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό κόμβο για τη βιβλιοφιλική κοινότητα του διαδικτύου. Και κυρίως ένα κόμβο ήθους και ανταλλαγής ξεκάθαρων απόψεων και όχι κραυγών ή στείρων αντιπαραθέσεων.
 
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά, ρίντερ!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?